Vi vil gerne gøre processen så nem og hurtig som muligt, for lad os være ærlige; alles tid er bedre tjent ved at der bliver eksekveret på jeres virksomheds vision end på alt for lange due diligence-processer, der trækker ud. Når vi finder en virksomhed, som vi mener er et godt match, handler vi derfor hurtigt. Processen fra I indsender jeres pitch-deck, til vi har nået en beslutning, tager normalt mellem 1-3 uger.

Vores process

Indsend pitch

Hvis I mener, at der er et match mellem jeres virksomhed og MeeW INVEST, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at modtage jeres pitch-deck. v

Screening

Vi vil tage et grundigt kig på jeres deck for at få en forståelse af idéen, produkt/service, team, forretningsplan og specifikke behov.

meet & greet

Hvis vi ser noget, vi kan lide, inviterer vi jer til en meet and greet, hvor vi tager et dybt dyk ned i jeres univers, mens vi – vigtigst af alt – får chancen for at møde jer og få en fornemmelse af det personlige match.

pitch

Hvis I vandt os over på meet and greet, inviterer vi jer til en uformel ‘pitch-session’ med 2-4 MeeW-partnere, så de også får en chance for at møde jer – men lige så vigtigt for at give jer en bedre følelse af det hold, I potentielt inviterer med ombord.

Evaluering

På dette tidspunkt har I allerede overbevist os om, at I har fat i noget spændende. Nu er det bare et spørgsmål om, hvorvidt vi tror på, at vi er den rigtige partner til at hjælpe jer med at få succes.

Beslutning

Sandhedens øjeblik. If the stars are aligned (som man siger), vil vi fremsætte et oplæg på et partnerskab.

Vi kan enten komme ind som ren sweat equity-investor eller som medstifter og hjælpe dig med at stifte virksomheden, hvis I er i en meget tidlig fase.